Mutton shami kabab

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Mutton Shaami Kabab Recipe . History of Indian cuisine dates back to nearly 5,000-years ago when various groups and cultures interacted with India that led to a diversity of flavours and regional cuisines. Indian cuisine comprises of a number of regional cuisines.  The diversity in soil type, climate, culture, ethnic group and occupations, these cuisines differ from each other mainly due to the use of locally available spices, herbs, vegetables and fruits. Indian food is also influenced by religious and cultural choices and traditions.  Foreign invasions, trade relations and colonialism had introduced certain foods to the country like potato, chillies and breadfruit.     Prep Time : 31-40 minutes Cook time : 26-30 minutes Serve : 4 Level Of Cooking : Moderate Taste : Spicy Ingredients for Mutton Shaami Kabab Recipe ● Mutton mince 250 grams ●Deep fried onions 3 tablespoons ●Caraway seed (shahi jeera) powder 1/2 teaspoon ●Ginger c...

Mutton korma Recipe

कोरमा एक पारंपरिक दक्षिण एशियाई व्यंजन है जो मूल रूप से फ्लेवरस मसालों, दही और तेल या घी की एक पापुलर मात्रा के साथ मसालेदार, स्वादिष्ट और स्वादिष्ट ग्रेवी है।
जैसा कि नाम से पता चलता है, मटन कोरमा एक डिश है जिसे मटन के टुकड़ों के साथ बनाया जाता है। अपने मेहमानों को वाह करने के लिए एक भव्य भोजन पकाने के लिए नीचे मटन कोरमा रेसिपी का पालन करें! Mutton Korma Recipe Mutton in a thick gravy with yogurt and spices. Mutton Korma Recipe Course Main Dish Cuisine Indian Servings 6 people Prep Time 15 minutes Cook Time 100 minutes ingredients १/२ कटोरा तेल १ प्याज, पतला कटा हुआ ५०० ग्राम मटन, टुकड़ों में कटा हुआ ३-४ बड़े चम्मच दही १ कटोरा पानी २ छोटे चम्मच धनिया पाउडर १ छोटा चम्मच लाल मिर्च पाउडर १ छोटा चम्मच पिस्सा हुआ लेहसुन १ छोटा चम्मच पिस्सा हुआ अद्रक ३-४ लौंग २-३ इलाईची २-३ दालचीनी के टुकड़े नमक स्वाद अनुसार २ छोटा चम्मच करारा तला हुआ प्याज़ Instructions Heat the oil in the pan and roast the onions on low heat. Add mutton, curd, salt, water, coriander powder, and red chili powder to it and mix it a little late. Now add grounded Lehsun and Adrak, cloves, cardamom and cinnamon and mix well. Cover and cook on a low flame for half an hour and then add fried onions. Cover and cook on low heat for 1 hour. Serve garnished with diced onions.

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